Home > Machinisten

24/7 bereikbaar

Werknemers voor korte en lange periodes

Gediplomeerde werkkrachten

Wanneer je snel vakkundige machinisten nodigt hebt, is het verstandig om ons bedrijf uit Hoogvliet, in de gemeente Rotterdam, in te schakelen. Zeker wanneer u voor een bepaalde periode personeel in wilt zetten, vindt u in VZR Machinistenverhuur de ideale samenwerkingspartner. Onze medewerkers helpen u graag verder door te kijken naar uw wensen.

Machinisten inhuren voor bepaalde periode via onze verhuur

Wij zijn dé specialist in verhuur. Wij hebben volop kennis en ervaring in de arbeidsmarkt en de branches recycling, op- en overslag, sloopwerken en grond-, weg- en waterbouw. Hierbij zetten wij uw wensen altijd centraal. Ga met de medewerkers van ons bedrijf in gesprek en laat ons weten wat voor werknemers u graag zou willen en voor welke periode. De vakmensen schakelt u eenvoudig per dag, week, maand of zelfs per jaar in. Hieronder ziet u een greep uit de soort machinisten waarvoor u bij ons terecht kunt:

Dumperwagen en VZR auto
gele kraan 2

Huur onze gediplomeerde werknemers in

Huurt u machinisten in via ons bedrijf, dan heeft u gegarandeerd ervaren personeel dat in het bezit is van de juiste diploma’s en VCA-certificaten. Daarnaast regelen wij ook personeel ter versterking van uw team dat meer doet dan alleen het besturen van de kraan. Wij zorgen dat u hulp krijgt bij het laden en lossen van schepen en andere bijkomende logistieke werkzaamheden. Heeft u interesse? Neem telefonisch contact met ons op via +31(0) 10-2367047. Bekijk onze bouwprojecten om een beeld te krijgen van de werkzaamheden.

VZR Machinistenverhuur BV