Home > Machinisten

24/7 bereikbaar

Vakkundig op gebied van op- en overslag, recycling en gww

Snelle werving van personeel

Wanneer je snel vakkundige machinisten nodigt hebt, is het verstandig om ons bedrijf uit Hoogvliet, in de gemeente Rotterdam, in te schakelen. Zeker wanneer u voor een bepaalde periode personeel in wilt zetten, vindt u in VZR Machinistenverhuur de ideale samenwerkingspartner.

Machinisten inhuren voor bepaalde periode via onze verhuur

Wij zijn dé specialist in flexibele arbeid. Wij hebben volop kennis en ervaring van de arbeidsmarkt en de branches recycling, op- en overslag, sloopwerken en grond-, weg- en waterbouw. Hierbij zetten wij uw wensen altijd centraal. Ga met de medewerkers van ons bedrijf in gesprek en laat ons weten wat voor werknemers u graag zou willen en voor welke periode. De vakmensen via VZR Machinistenverhuur schakelt u eenvoudig in per dag, week, maand of zelfs jaar. Een greep uit de soort machinisten waarvoor u bij ons terecht kunt:

Dumperwagen en VZR auto
gele kraan 2

Onze werknemers beschikken over de juiste diploma’s

Huurt u machinisten in via ons bedrijf, dan heeft u gegarandeerd ervaren personeel dat in het bezit is van de juiste diploma’s en VCA-certificaten. Daarnaast regelen wij ook personeel ter versterking van uw team dat meer doet dan alleen het besturen van de kraan. Wij zorgen dat u hulp krijgt bij het laden en lossen van schepen en andere bijkomende logistieke werkzaamheden. Heeft u interesse? Bekijk onze bouwprojecten of neem telefonisch contact met ons op via +31(0) 10-2367047 of stuur een e-mail naar planning@vzrverhuur.nl en wij gaan voor u aan de slag!

VZR Machinistenverhuur BV