Home > Dumperchauffeur

24/7 bereikbaar

Werknemers voor korte en lange periodes

Gediplomeerde werkkrachten

Bij VZR Machinistenverhuur in Hoogvliet, nabij Rotterdam, hebben wij altijd wel een vakkundige dumperchauffeur ter beschikking voor uw project. Hierdoor bieden wij u de mogelijkheid om voor korte of lange periodes personeel in te zetten op flexibele wijze. Heeft u een vacature voor een dumperchauffeur openstaan? Wij helpen u graag!

Een dumperchauffeur inschakelen voor uw project

Wij zijn actief in verschillende branches en voor verschillende toepassingen. Zoekt u personeel en heeft u een bedrijf in sloopwerken, recycling, grond-, weg- of waterbouw, of in de op- en overslag? Wij hebben het personeel dat u zoekt! Naast dumperchauffeurs kunt u ook bij ons terecht voor:

Dumperwagen en VZR auto
gele kraan 2

Wij vervullen uw openstaande vacature voor een dumperchauffeur

Heeft u tekort aan dumperchauffeurs of zoekt u vervanging voor een collega die op vakantie is, dan helpen wij u met het vervullen van deze vacature. Onze professionele machinisten hebben namelijk veel ervaring en beschikken over de juiste diploma’s. Reken op onze chauffeurs en laat het lossen en laden van de grond of materialen precies doen zoals u dat wenst.

Informeer naar de mogelijkheden voor een geschikte chauffeur

Bent u benieuwd of wij een geschikte dumperchauffeur hebben voor uw vacature? Bij ons profiteert u van een zeer snelle werving voor vakkundige mensen op gebied van grond-, weg- en waterbouw. Neem telefonisch contact met ons op via +31(0) 10-2367047 als u personeel zoekt. Wij zijn zeven dagen in de week open en zijn 24 uur per dag bereikbaar, waardoor u altijd snel contact met ons heeft. Bekijk onze machineprojecten zodat u eenvoudig ziet wat ons personeel voor u kan betekenen.

Graafmachine
VZR Machinistenverhuur BV