Home > Dumperchauffeur

24/7 bereikbaar

Vakkundig op gebied van op- en overslag, recycling en gww

Snelle werving van personeel

Bij VZR Machinistenverhuur in Hoogvliet, nabij Rotterdam, hebben wij altijd wel een vakkundige dumperchauffeur ter beschikking voor uw project. Hierdoor bieden wij u de mogelijkheid om voor korte of lange periodes personeel in te zetten op flexibele wijze. Heeft u een vacature voor een dumperchauffeur openstaan? Wij helpen u graag!

Een dumperchauffeur inschakelen voor uw project

Wij zijn actief in verschillende branches en voor verschillende toepassingen. Zoekt u personeel en heeft u een bedrijf in sloopwerken, recycling, grond-, weg- of waterbouw? Of in de op- en overslag? Wij hebben het personeel dat u zoekt! Naast dumperchauffers kunt u ook bij ons terecht voor:

Dumperwagen en VZR auto
gele kraan 2

Wij vervullen uw openstaande vacature voor een dumperchauffeur

Heeft u tekort aan dumperchaffeurs of zoekt u vervanging voor een collega die op vakantie is, dan helpen wij u met het vervullen van deze vacature. Onze professionele machinisten hebben namelijk veel ervaring en beschikken over de juiste diploma’s. Reken op onze chauffeurs en laat het lossen en laden van de grond of materialen precies doen zoals u dat wenst.

Informeer naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd of wij een geschikte dumperchauffeur hebben voor uw vacature? Bij VZR Machinistenverhuur in Hoogvliet profiteert u van een zeer snelle werving voor vakkundige mensen op gebied van grond-, weg- en waterbouw. Neem voor meer informatie telefonisch contact met ons op via +31(0) 10-2367047 of stuur een e-mail naar planning@vzrverhuur.nl en wij vertellen u graag meer. Wij zijn zeven dagen in de week open en zijn 24 uur per dag bereikbaar, waardoor u altijd snel contact met ons heeft. Bekijk onze machineprojecten ter inspiratie!

Graafmachine
VZR Machinistenverhuur BV