✔ 24/7 bereikbaar
✔ Snelle werving van personeel
✔ Vakkundig op gebied van op- en overslag, recycling en gww

Bulldozer machinist gezocht in Hoogvliet

Een ervaren bulldozer machinist gezocht voor uw organisatie in of rondom Hoogvliet? Voor zowel de zakelijke als particulieren markt verzorgen wij de werving van geschikt personeel, zodat het werk ten alle tijden door kan gaan. Ontdek snel wat wij voor u kunnen betekenen.

Een bulldozer machinist gezocht? Wij leveren!

Bij VZR Machinistenverhuur bieden we voor iedere toepassing de gezochte bulldozer machinist om de klus te klaren. Maar daarnaast bieden we ook vakkundige dumperchauffeurs, kraanmachinisten, shovelmachinisten, vrachtwagenchauffeurs en grondwerkers. Door onze flexibele medewerkers in te zetten, dekt u de bezetting voor een korte of juist lange(re) periode. Het inhuren van personeel maakt het daarnaast ook aantrekkelijk om medewerkers die op vakantie of langdurig ziek zijn te vervangen.

Kies voor flexibele en ervaren medewerkers

Wij zetten onze expertise en ruime ervaring graag voor u in om uw wensen op maat in te vullen. Wij beschikken over een groot aantal ervaren en professionele medewerkers die graag voor uw project aan de slag gaan. De gezochte bulldozer machinist voor uw openstaande vacature in Hoogvliet laat u dan ook door ons vervullen. Wij gaan met een zeer klantgerichte instelling aan de slag om tot een oplossing op maat te komen. Heeft u vragen of onduidelijkheden? Bel dan naar +31(0) 10-2367047 en we staan u graag te woord. Daarbij zijn wij 24/7 bereikbaar en heeft u altijd direct antwoord.

Contact planning

VZR Machinistenverhuur BV Oudelandseweg 7 3194 AR Hoogvliet

T. +31(0)6 487 796 80 Stefan van Oudheusden

T. +31(0)6 398 387 10 Marco Minderhoud

T. +31(0) 10-2367047

Kantoor E. planning@vzrverhuur.nl I.  vzrverhuur.nl