Home > Shovelmachinist gezocht

24/7 bereikbaar

Vakkundig op gebied van op- en overslag, recycling en gww

Snelle werving van personeel

Heeft u een shovelmachinist gezocht en wilt u graag zo snel mogelijk uw vacature vervullen? Bij VZR Machinistenverhuur in Hoogvliet, nabij Rotterdam, bieden wij u flexibel personeel wanneer u voor een korte of lange periode personeel nodig heeft. Wij zijn een HR-dienstverlener met flexibele arbeid als specialiteit. Wij bieden u graag een passende oplossing voor flexibele vraagstukken, dus ook wanneer shovelmachinisten gevraagd zijn.

Een ervaren en flexibele shovelmachinist gezocht voor uw project?

Wanneer u een vacature heeft openstaan voor een shovelmachinist zal u snel ervaren dat zij lastig te vinden zijn. Naast dat de machinist wellicht wat ervaring moet hebben, wenst u natuurlijk ook dat diegene beschikt over de juiste diploma’s en VCA-certificaten. Schakel ons in voor de werving van uw personeel en wij leveren geschikte kandidaten, zodat u de gevraagde shovelmachinisten vindt. Wij beschikken over een groot aantal professionele machinisten en medewerkers, waardoor wij u vrijwel direct de juiste mensen leveren. Is er naast de gezochte shovelmachinisten ook een kraanmachinist gevraagd? Of een vrachtwagenchauffeur of grondwerker? Wij leveren uiteenlopende professioneels op gebied van grond-, weg- en waterbouw die u eenvoudig bij ons kunt inhuren. Een vacature voor een shovelmachinist is dan ook snel vervuld.

Dumperwagen en VZR auto
gele kraan 2

Reken zeven dagen per week op ons bedrijf

Bekijk onze afgeronde projecten en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen om de door u gevraagde shovelmachinisten te vinden. Heeft u hier nog vragen over of wilt u weten of wij de gezochte shovelmachinist voor uw vacature hebben? Neem telefonisch contact via +31(0) 10-2367047 en wij vertellen u graag meer. Wij zijn zeven dagen per week open waarbij wij 24 uur per dag bereikbaar zijn. Wij staan voor u klaar en zetten uw wensen centraal om de best mogelijke dienst te verlenen.