Home > Shovelmachinist gezocht

24/7 bereikbaar

Vakkundig op gebied van op- en overslag, recycling en gww

Snelle werving van personeel

Wordt er door u een shovelmachinist gezocht en wilt u graag zo snel mogelijk uw vacature vervullen? Bij VZR Machinistenverhuur in Hoogvliet, nabij Rotterdam, bieden wij u flexibel personeel wanneer u voor een korte of lange periode personeel nodig heeft. Wij zijn een HR-dienstverlener met flexibele arbeid als specialiteit. Wij bieden u graag een passende oplossing voor flexibele vraagstukken, dus ook wanneer shovelmachinisten gevraagd zijn om een vacature te vullen.

Een ervaren en flexibele shovelmachinist gezocht voor uw project?

Wanneer u een vacature heeft openstaan voor shovelmachinisten zal u snel ervaren dat deze gevraagde vacature lastig te vullen is. Naast dat de machinist wellicht wat ervaring moet hebben, wenst u natuurlijk ook dat diegene beschikt over de juiste diploma’s en VCA-certificaten. Schakel ons in voor de werving van uw personeel en wij leveren geschikte kandidaten, zodat u de gevraagde shovelmachinisten vindt. Wij beschikken over een groot aantal professionele machinisten en medewerkers, waardoor wij u vrijwel direct de juiste mensen leveren. Is er naast de gezochte shovelmachinisten ook een kraanmachinist gevraagd? Of een vrachtwagenchauffeur of grondwerker? Wij leveren uiteenlopende professioneels op gebied van grond-, weg- en waterbouw die u eenvoudig bij ons kunt inhuren. Een vacature voor een shovelmachinist is dan ook snel vervuld. Wij bieden shovelmachinisten over heel Nederland. Is er een shovelmachinist in Delft gevraagd of wordt er toch een shovelmachinist gezocht in Rijswijk? Wij helpen u snel en met veel plezier verder.

Dumperwagen en VZR auto
gele kraan 2

Reken zeven dagen per week op ons bedrijf

Bekijk onze afgeronde bouwprojecten en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen om de door u gevraagde shovelmachinisten te vinden. Heeft u hier nog vragen over of wilt u weten of wij de gezochte shovelmachinist voor uw vacature hebben? Neem telefonisch contact via +31(0) 10-2367047 of stuur een e-mail naar planning@vzrverhuur.nl en wij vertellen u graag meer. Wij zijn zeven dagen per week open in Hoogvliet waarbij wij 24 uur per dag bereikbaar zijn om u over al onze diensten, zoals het leveren van een dumperchauffeur, vertellen. Wij staan voor u klaar en zetten uw wensen centraal om de best mogelijke dienst te verlenen.

VZR Machinistenverhuur BV