Home > Shovelmachinist gezocht

24/7 bereikbaar

Werknemers voor korte en lange periodes

Gediplomeerde werkkrachten

Wordt er door u een shovelmachinist gezocht en wilt u graag zo snel mogelijk uw vacature vervullen? Bij VZR Machinistenverhuur in Hoogvliet, nabij Rotterdam, bieden wij u flexibel personeel wanneer u voor een korte of lange periode personeel nodig heeft. Wij zijn een HR-dienstverlener met flexibele arbeid als specialiteit. Wij bieden u graag een passende oplossing voor flexibele vraagstukken, dus ook wanneer shovelmachinisten gevraagd zijn om een vacature te vullen.

Een ervaren en flexibele shovelmachinist gezocht voor uw project?

Wanneer u een vacature heeft openstaan voor shovelmachinisten zal u snel ervaren dat deze gevraagde vacature lastig te vullen is. Naast dat de machinist wellicht wat ervaring moet hebben, wenst u natuurlijk ook dat diegene beschikt over de juiste diploma’s en VCA-certificaten. Schakel ons in voor de werving van uw personeel en wij leveren geschikte kandidaten, zodat u de gevraagde shovelmachinisten vindt. Wij beschikken over een groot aantal professionele machinisten en medewerkers, waardoor wij u vrijwel direct de juiste mensen leveren. Is er naast de gezochte shovelmachinisten ook een kraanmachinist gevraagd? Of een vrachtwagenchauffeur of grondwerker? Wij leveren uiteenlopende professioneels op gebied van grond-, weg- en waterbouw die u eenvoudig bij ons kunt inhuren, dus ook een dumperchauffeur. Een vacature voor een shovelmachinist is dan ook snel vervuld. Wij bieden shovelmachinisten over heel Nederland. Is er een shovelmachinist in Delft gevraagd? Wij helpen u snel en met veel plezier verder, ook als er een shovelmachinist wordt gezocht in Rijswijk.

Dumperwagen en VZR auto
gele kraan 2

Vind uw ervaren machinist bij ons

Bekijk onze afgeronde bouwprojecten en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen om de shovelmachinisten te vinden die u wenst. Heeft u hier nog vragen over of wilt u weten of wij de gezochte shovelmachinist voor uw vacature hebben? Neem telefonisch contact via +31(0) 10-2367047 bij interesse in vakkundig personeel. We vertellen graag hoe we te werk gaan.

VZR Machinistenverhuur BV