Home > Bulldozer machinist gezocht

24/7 bereikbaar

Werknemers voor korte en lange periodes

Gediplomeerde werkkrachten

Een ervaren bulldozer machinist gezocht voor uw organisatie? Voor zowel de zakelijke als particulieren markt verzorgen wij de werving van geschikt personeel, zodat het werk te allen tijde door kan gaan. Ontdek snel wat wij voor u kunnen betekenen en bekijk ons vacatureoverzicht online.

Een bulldozer machinist gezocht? Wij leveren betrouwbaar personeel

Bij VZR Machinistenverhuur in Hoogvliet, gemeente Rotterdam, bieden we voor iedere toepassing de gezochte bulldozer machinist om de klus te klaren. Maar daarnaast bieden we ook nog andere vakkundige machinisten. Denk bijvoorbeeld aan ervaren dumperchauffeurs. Maar ook handige:

Door onze flexibele medewerkers in te zetten, dekt u de bezetting voor een korte of juist lange(re) periode. Het inhuren van personeel maakt het daarnaast ook mogelijk om medewerkers die op vakantie of langdurig ziek zijn te vervangen.

Dumperwagen en VZR auto
gele kraan 2

Neem contact met ons op voor flexibele en ervaren medewerkers

Wij zetten onze expertise en ruime projectervaring graag voor u in om uw wensen te vullen. Wij beschikken over een groot aantal ervaren en professionele medewerkers die graag voor uw project aan de slag gaan. De gezochte bulldozer machinist voor uw openstaande vacature laat u dan ook door ons vervullen. Wij gaan met een zeer klantgerichte instelling aan de slag om tot een oplossing op maat te komen. Heeft u vragen of zoekt u personeel? Bel dan naar +31(0) 10-2367047 en we staan u graag te woord.

VZR Machinistenverhuur BV