Home > Bulldozer machinist gezocht

24/7 bereikbaar

Vakkundig op gebied van op- en overslag, recycling en gww

Snelle werving van personeel

Een ervaren bulldozer machinist gezocht voor uw organisatie? Voor zowel de zakelijke als particulieren markt verzorgen wij de werving van geschikt personeel, zodat het werk ten alle tijden door kan gaan. Ontdek snel wat wij voor u kunnen betekenen.

Een bulldozer machinist gezocht? Wij leveren!

Bij VZR Machinistenverhuur in Hoogvliet, gemeente Rotterdam, bieden we voor iedere toepassing de gezochte bulldozer machinist om de klus te klaren. Maar daarnaast bieden we ook nog andere vakkundige machinisten. Denk maar aan onder andere dumperchauffeurs. Maar ook handige:

Door onze flexibele medewerkers in te zetten, dekt u de bezetting voor een korte of juist lange(re) periode. Het inhuren van personeel maakt het daarnaast ook aantrekkelijk om medewerkers die op vakantie of langdurig ziek zijn te vervangen.

Dumperwagen en VZR auto
gele kraan 2

Kies voor flexibele en ervaren medewerkers

Wij zetten onze expertise en ruime projectervaring graag voor u in om uw wensen op maat in te vullen. Wij beschikken over een groot aantal ervaren en professionele medewerkers die graag voor uw project aan de slag gaan. De gezochte bulldozer machinist voor uw openstaande vacature laat u dan ook door ons vervullen. Wij gaan met een zeer klantgerichte instelling aan de slag om tot een oplossing op maat te komen. Heeft u vragen of onduidelijkheden? Bel dan naar +31(0) 10-2367047, stuur een e-mail naar planning@vzrverhuur.nl of vul ons contactformulier in en we staan u graag te woord. Daarbij zijn wij 24/7 bereikbaar in Hoogvliet en heeft u altijd direct antwoord.

VZR Machinistenverhuur BV