✔ 24/7 bereikbaar
✔ Snelle werving van personeel
✔ Vakkundig op gebied van op- en overslag, recycling en gww

Machinisten inhuren in Hoogvliet

Wanneer je snel vakkundige machinisten nodigt hebt is het inschakelen van ons bedrijf in Hoogvliet een verstandige keuze. Zeker wanneer u voor een bepaalde periode personeel in wilt zetten, vindt u in VZR Machinistenverhuur de ideale samenwerkingspartner.

Machinisten inhuren voor bepaalde periode via VZR machinisten verhuur

Wij zijn dé specialist in flexibele arbeid. Wij hebben volop kennis en ervaring van de arbeidsmarkt en de branches recycling, op- en overslag, sloopwerken en grond-, weg- en waterbouw. Hierbij zetten wij uw wensen altijd centraal. Ga met de medewerkers van ons bedrijf in gesprek en laat ons weten wat voor machinisten u graag zou willen en voor welke periode. De machinisten via VZR machinisten verhuur schakelt u eenvoudig in per dag, week, maar of zelfs jaar. Een greep uit de machinisten waarvoor u bij ons terecht kunt:

Onze machinisten beschikken over de juiste diploma’s

Huurt u machinisten in via VZR machinisten verhuur in Hoogvliet, dan heeft u gegarandeerd ervaren personeel die in het bezit zijn van de juiste diploma’s en VCA-certificaat. Daarnaast regelen wij ook personeel ter versterking van uw team die meer doen dan alleen het besturen van de kraan. Wij zorgen dat u hulp krijgt bij het laden en lossen van schepen en eventueel de bijkomende logistieke werkzaamheden. Heeft u interesse? Bekijk onze projecten of neem telefonisch contact met ons op via +31(0) 10-2367047 en wij gaan voor u aan de slag!

Contact planning

VZR Machinistenverhuur BV
Oudelandseweg 7
3194 AR Hoogvliet

T. +31(0)6 487 796 80    Stefan van Oudheusden
T. +31(0)6 398 387 10    Marco Minderhoud

T. +31(0) 10-2367047   Kantoor
E. planning@vzrverhuur.nl
I.  vzrverhuur.nl

vzr kraan