✔ 24/7 bereikbaar
✔ Snelle werving van personeel
✔ Vakkundig op gebied van op- en overslag, recycling en gww

Overslag machinist in Hoogvliet

Wil je graag een uitdagende baan als overslag machinist aangaan in Hoogvliet? Het jij een echte passie voor techniek en werk je graag met diverse machines waarbij jij aantoonbare rijervaring hebt? Dan helpen wij je graag een baan als overslag machinist die echt bij jou past!

Aan de slag als overslag machinist bij een mooie organisatie

Bij VZR Machinistenverhuur helpen wij mensen die graag aan de slag willen in de grond-, weg- en waterbouw aan een passende baan. Van kraan-, shovel, en bulldozer machinist tot aan dumperchauffeurs en algemeen medewerkers: wij zorgen voor een nieuwe uitdaging voor je! Bekijk hiervoor snel ons vacatureoverzicht of bekijk onze afgeronde projecten.

Vakkundige machinisten voor uw organisatie

Wanneer uw organisatie personeel nodig heeft en daar graag flexibele arbeidskrachten voor wilt inzetten, biedt het inhuren van personeel uitkomst. Uw wensen staan bij ons centraal en wij horen graag wat voor functie het betreft en voor welk termijn. Dan gaan wij voor u op zoek naar geschikte kandidaten voor het werk.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Zoekt u een overslag machinist of wilt u aan de slag als overslag machinist in en nabij Hoogvliet? In beide gevallen helpen wij u graag verder. Voor vragen staan wij u graag telefonisch te woord via +31(0) 10-2367047. Door onze flexibele en klantgerichte instelling komen wij nagenoeg altijd tot een oplossing op maat voor u.

Contact planning

VZR Machinistenverhuur BV Oudelandseweg 7 3194 AR Hoogvliet

T. +31(0)6 487 796 80 Stefan van Oudheusden

T. +31(0)6 398 387 10 Marco Minderhoud

T. +31(0) 10-2367047

Kantoor E. planning@vzrverhuur.nl I.  vzrverhuur.nl