Home > Vacature shovelmachinist Zoetermeer

24/7 bereikbaar

Vakkundig op gebied van op- en overslag, recycling en gww

Snelle werving van personeel

Solliciteer voor de openstaande vacature van shovelmachinist in Zoetermeer en kom terecht in een professioneel en flexibel bedrijf. VZR Machinistenverhuur in Hoogvliet, bij Rotterdam zoekt flexibel personeel, die wij inzetten voor zowel lange als kortere periodes. Zo nemen wij ook een shovelmachinist aan die gezocht wordt door bedrijven in Zoetermeer of ergens anders in Nederland. Heeft u interesse in de vacature van shovelmachinist in Zoetermeer en bent u de nieuwe medewerker die wij zoeken? Stuur dan uw gegevens door!

Vul de vacature van shovelmachinist in Zoetermeer

Als er in een bedrijf volop gezocht wordt naar een shovelmachinist in Zoetermeer, dan komen wij in beeld. Om al onze klanten tevreden te blijven stellen, zij wij op zoek naar shovelmachinisten met een diploma, de gepaste certificaten en de nodige ervaring. Beschikt u over al deze aspecten? Dan bent u misschien wel dé shovelmachinist die gezocht wordt voor een project in Zoetermeer. Ons bedrijf in Hoogvliet is op zoek naar een ruim aantal hard werkende machinisten voor grondwerken. Dit om verschillende vacatures over heel Nederland te vullen. In eerste instanatie wordt er vooral gezocht naar shovelmachinisten voor Zoetermeer en andere projectlocaties.Zo vullen wij te allen tijde tijdelijke vacatures voor shovelmachinisten bij onze klanten in Zoetermeer en omstreken.

Dumperwagen en VZR auto
gele kraan 2

Wij helpen bedrijven met werkkrachten

Heeft u interesse in de vacature van gezochte shovelmachinist in Zoetermeer? Dan bent u misschien ook wel geïnteresseerd in onze andere werkkrachten die wij inzetten op projecten over heel Nederland. Zo bieden wij bedrijven onder andere ook bulldozer machinisten. Al onze medewerkers werken telkens voor een bepaalde periode, afhankelijk voor hoe lang het project loopt.

Contacteer ons firma bij interesse

Wilt u graag de shovelmachinist of dumperchauffeur worden die gezocht wordt door een bedrijf in Zoetermeer en omstreken? Dan kunt u contact opnemen door een e-mail te sturen naar planning@vzrverhuur.nl of telefonisch contact op te nemen via het nummer +31(0) 10-2367047. Wij bespreken dan met u of u het geschikte profiel heeft om de vacature van shovelmachinist in Zoetermeer te vullen.

Graafmachine
VZR Machinistenverhuur BV