Home > Vacature shovelmachinist Rotterdam

24/7 bereikbaar

Vakkundig op gebied van op- en overslag, recycling en gww

Snelle werving van personeel

Heeft u interesse in de vacature van shovelmachinist in Rotterdam? Ons bedrijf in Hoogvliet bij Rotterdam is op zoek naar nieuw personeel die we kunnen inzetten voor projecten over heel Nederland. VZR Machinistenverhuur vult vacatures voor bedrijven in Rotterdam en de rest van Nederland waar al langer gezocht wordt naar medewerkers, zoals een shovelmachinist. Dit voor lange periodes en kortere periodes. Bent u de medewerker die op perfecte wijze de vacature van shovelmachinist in Rotterdam zal vullen? Wacht dan niet langer.

Wat u moet kunnen voor de vacature van shovelmachinist in Rotterdam?

In ons bedrijf wordt er volop gezocht naar een shovelmachinist om in te zetten voor verschillende projecten in Rotterdam. Wij vullen over heel Nederland vacatures in de GWW-sector. Zo zijn we in ons bedrijf ook op zoek naar kraanmachinisten om vacatures in te vullen. Alle medewerkers, zoals shovelmachinisten die door ons bedrijf in Rotterdam gezocht worden om vacatures in te vullen, moet beschikken over volgende kwaliteiten:

  • Minimaal vier jaar relevante ervaring
  • Enthousiast en gemotiveerd
  • Zelfstandig aan de slag kunnen
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Eigenaar van een voertuig is een pluspunt
Dumperwagen en VZR auto
gele kraan 2

Stuur uw gegevens door en kom langs voor een gesprek

Heeft u interesse om de shovelmachinist of dumperchauffeur te worden die gezocht wordt door een bedrijf in Rotterdam en omstreken? Dan kunt u langskomen in onze firma en u inschrijven voor de vacature van shovelmachinist of één van de andere vacatures in ons bedrijf in Rotterdam. Daarnaast kunt u ook contact opnemen door een e-mail te sturen naar planning@vzrverhuur.nl of telefonisch contact op te nemen via het nummer +31(0) 10-2367047. Via die weg kunt u best alle nuttige informatie meegeven die wij kunnen gebruiken om te bekijken of u de shovelmachinist bent die gezocht wordt door ons bedrijf in Rotterdam.

VZR Machinistenverhuur BV