✔ 24/7 bereikbaar
✔ Snelle werving van personeel
✔ Vakkundig op gebied van op- en overslag, recycling en gww

Vacatures GWW in Hoogvliet

Heeft u vacatures openstaan in de grond-, weg-, en waterbouw (GWW) nabij Hoogvliet? Of bent u zelf op zoek naar een baan in deze sectoren? Wij zorgen niet alleen dat u voor uw project geschikt personeel vindt, maar wij helpen ook mensen die op zoek zijn naar een baan!

Onze openstaande vacatures in de GWW

Bij VZR Machinistenverhuur hebben wij regelmatig vacatures openstaan in de GWW. Deze vindt u eenvoudig terug in ons vacatureoverzicht. Met regelmaat zoeken wij kraan- en shovelmachinisten, algemeen medewerkers en bijvoorbeeld dumperchauffeurs.

Vind geschikt personeel voor uw onderneming

Heeft u personeel nodig ter aanvulling van uw team, heeft u onverhoopt een enorm tekort of wilt u deskundig personeel om een medewerkers die op vakantie is te vervangen? Laat ons weten welke vacatures u heeft openstaan in de GWW sector en wij gaan direct voor u op zoek in Hoogvliet. Wij beschikken over een groot aantal professionele machinisten en medewerkers, waardoor wij u vrijwel direct de juiste mensen kunnen leveren.

Wij zijn uw HR-dienstverlener

Gaat u met ons in zee, dan heeft u een ideale samenwerkingspartner gevonden die voldoet aan alle eisen voor het toetsen en beoordelen van organisaties die arbeidskrachten beschikbaar stellen. Wij zetten arbeidskrachten in die gerecht zijn om in Nederland te werken en over de juiste documenten beschikken. Zoekt u werk of heeft u personeel nodig voor uw organisatie? Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen en neem telefonisch contact met ons op via  +31(0) 10-2367047.

Contact planning

VZR Machinistenverhuur BV Oudelandseweg 7 3194 AR Hoogvliet

T. +31(0)6 487 796 80 Stefan van Oudheusden

T. +31(0)6 398 387 10 Marco Minderhoud

T. +31(0) 10-2367047

Kantoor E. planning@vzrverhuur.nl I.  vzrverhuur.nl