Home > Vacature shovelmachinist Den Haag

24/7 bereikbaar

Werknemers voor korte en lange periodes

Gediplomeerde werkkrachten

Solliciteer voor de openstaande vacature van shovelmachinist in Den Haag en wordt werknemer in ons bedrijf in Hoogvliet, bij Rotterdam. VZR Machinistenverhuur zoekt flexibel personeel die ingezet kunnen worden voor zowel lange als korte periodes, bijvoorbeeld ook een shovelmachinist die gezocht wordt in een bedrijf in Den Haag of ergens anders in Nederland. Wij zijn dan ook op zoek naar professionele medewerkers met verstand van zaken die op de perfecte wijze de vacature van shovelmachinist in Den Haag kunnen vullen.

Vul de vacature van shovelmachinist

Wordt er met een bedrijf volop gezocht naar een shovelmachinist, dan komen wij in beeld. Wij vinden shovelmachinisten met een diploma, de gepaste certificaten en de nodige ervaring. Misschien bent u wel dé gezochte shovelmachinist die we zoeken in Den Haag? Dit zijn onze voorwaarden:

  • Minimaal vier jaar relevante werkervaring
  • Enthousiaste en gemotiveerde instelling
  • Goed zelfstandig kunnen werken
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Bezit van eigen vervoer is een pré

Beschikt u over deze capaciteiten? Dan bent u misschien wel de shovelmachinist die gezocht wordt voor een project in Den Haag. Ons bedrijf is op zoek naar een groot aantal hard werkende machinisten voor grondwerken die maar al te graag de handen uit de mouwen steken. Denk hierbij ook aan onze gedreven dumperchauffeurs. Dankzij al onze werkkrachten lukt het ons om snel een tijdelijke vacature voor shovelmachinist te vullen met het perfecte personeel dat gezocht werd. Als u eerder op zoek bent naar een job als shovelmachinist in Delft of als u wilt deelnemen in een ander project, dan kunt u bij ons terecht. Wij zoeken shovelmachinisten voor vacatures van Zoetermeer tot Den Haag.

Dumperwagen en VZR auto
gele kraan 2

Onze andere diensten

In ons bedrijf wordt er naar meer gezocht dan een shovelmachinist in Den Haag. Wij leveren bedrijven ook geschikt personeel voor vacatures voor bulldozer machinisten. Een bedrijf dat bij ons nieuwe medewerkers huurt, is zeker dat deze werknemers de werken tot een goed einde zullen brengen.

Neem bij interesse in deze vacature contact met ons op

Heeft u interesse in de vacature van een gezochte shovelmachinist in Den Haag? Ons bedrijf is zeven dagen per week open. Daarbovenop zijn we ook nog eens 24 uur per dag bereikbaar via het nummer +31(0) 10-2367047 om u te helpen met deze vacature. We vertellen u graag meer over het proces van sollicitatie tot en met de plaatsing.

Graafmachine
VZR Machinistenverhuur BV