Home > Vacature shovelmachinist Den Haag

24/7 bereikbaar

Vakkundig op gebied van op- en overslag, recycling en gww

Snelle werving van personeel

Solliciteer voor de openstaande vacature van shovelmachinist in Den Haag en wordt werknemer in ons bedrijf in Hoogvliet bij Rotterdam. VZR Machinistenverhuur zoekt flexibel personeel, die kunnen ingezet worden voor zowel lange als kortere periodes. Bijvoorbeeld ook een shovelmachinist die gezocht wordt in een bedrijf in Den Haag of ergens anders in Nederland. Wij zijn dan ook op zoek naar professionele medewerkers met verstand van zaken die op perfecte wijze de vacature van shovelmachinist in Den Haag kunnen vullen.

Vul de vacature van shovelmachinist in Den Haag

Wordt er met een bedrijf volop gezocht naar een shovelmachinist in Den Haag, dan komen wij in beeld. Wij vinden shovelmachinisten met een diploma, de gepaste certificaten en de nodige ervaring. Misschien bent u wel dé gezochte shovelmachinist die we zoeken in Den Haag? Beschikt u over volgende capaciteiten?

  • Minimaal vier jaar relevante werkervaring
  • Enthousiaste en gemotiveerde instelling
  • Goed zelfstandig kunnen werken
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Bezit van eigen vervoer is een pré

Dan bent u misschien we de shovelmachinist die gezocht wordt voor een project in Den Haag. Ons bedrijf in Hoogvliet is op zoek naar een groot aantal hard werkende machinisten voor grondwerken die maar al te graag de handen uit de mouwen steken. Denk hierbij ook aan onze gedreven dumperchauffeurs. Dankzij al onze werkkrachten lukt het ons op een relatief snelle tijd om een tijdelijke vacature voor shovelmachinist in Den Haag of ergens anders in Nederland op te vullen met het perfecte personeel dat gezocht werd. Als u eerder op zoek bent naar een job als shovelmachinist in Delft of u wilt deelnemen in een ander project? Dan kunt u bij os terecht. Wij zoeken shovelmachinisten voor vacatures van Zoetermeer tot Den Haag.

Dumperwagen en VZR auto
gele kraan 2

Wat ons bedrijf nog meer doet

Ins ons bedrijf wordt er naar meer gezocht dan een shovelmachinist in Den Haag? Wij leveren bedrijven ook de geschikte mensen voor vacatures voor bulldozer machinisten. Een bedrijf die bij ons zijn nieuwe medewerkers huurt, is zeker dat deze de werken tot een goed einde zullen brengen.

Profiteer van onze snelle service

Ons bedrijf in zeven dagen per week open in Hoogvliet. Daarbovenop zijn we ook nog eens 24 uur per dag bereikbaar via het nummer +31(0) 10-2367047 om u te helpen met de vacature van een gezochte shovelmachinist in Den Haag. Wij vertellen u daar ook graag alles over onze andere diensten en medewerkers. Naast bellen kunt u ons ook altijd e-mailen. Dat kan via planning@vzrverhuur.nl.

Graafmachine
VZR Machinistenverhuur BV