Home > Vacature kraanmachinist Den Haag

24/7 bereikbaar

Werknemers voor korte en lange periodes

Gediplomeerde werkkrachten

Solliciteer voor de vacature van kraanmachinist in Den Haag als u een baan zoekt met actie. Bij VZR Machinistenverhuur in Hoogvliet, nabij Rotterdam, bent u meer dan welkom! U wordt misschien wel de volgende kraanmachinist die gezocht wordt voor een project in Den Haag bij een van onze klanten. Beschikt u over de juiste diploma’s en de juiste ervaring om elk project in goede banen te leiden? Dan bent u dé flexibele werkkracht die we zoeken.

Bekijk onze vacature van kraanmachinist

Naast dumperchauffeurs, beschikt ons bedrijf ook nog over andere medewerkers. Hier u hier bijvoorbeeld aan handige bulldozer machinisten. Zo kunnen bedrijven op een snelle wijze een kraanmachinist vinden. Wij zoeken daarom gedreven mensen die willen solliciteren voor de functie van kraanmachinist in Den Haag om onze arbeidskrachten te versterken. Wij vertrouwen dan op u om het desbetreffende project succesvol af te ronden. Het is dus niet langer nodig dat er gezocht wordt naar een vacature, dus word kraanmachinist! Bekijk ook zeker even alle openstaande bouwvacatures. Wie weet spreekt een project u ergens anders ook aan. Wij zijn namelijk nog op zoek naar kraanmachinisten op de volgende locaties in Nederland:

Dumperwagen en VZR auto
gele kraan 2

Word onze volgende kraanmachinist en solliciteer direct

Wilt u ons contacteren omtrent de vacature van gezochte kraanmachinist in Den Haag? Wacht dan niet langer en neem contact op met ons bedrijf door te bellen naar +31(0) 10-2367047. Wij helpen u zo snel mogelijk verder en leiden u op tot kraanmachinist die gezocht wordt door bedrijven in Den Haag.

VZR Machinistenverhuur BV