Home > Vacature kraanmachinist Den Haag

24/7 bereikbaar

Vakkundig op gebied van op- en overslag, recycling en gww

Snelle werving van personeel

Droomt u van een baan met actie, solliciteer dan voor de vacature van kraanmachinist in Den Haag. Bij VZR Machinistenverhuur in Hoogvliet, nabij Rotterdam, bent u meer dan welkom! U wordt misschien wel de volgende kraanmachinist die gezocht wordt voor een project in Den Haag van één van onze klanten. Beschikt u over de juiste diploma’s en de juiste ervaring om elk project in goede banen te leiden? Dan bent u de flexibele werkkracht die we zoeken.

Bekijk onze vacature van kraanmachinist in Den Haag

Naast dumperchauffeurs, beschikt ons bedrijf ook nog over andere medewerkers, zoals handige bulldozer machinisten. Zo kunnen bedrijven op snelle wijze een kraanmachinist vinden. Wij zoeken daarom gedreven mensen die willen solliciteren voor de functie van kraanmachinist in Den Haag om onze arbeidskrachten te versterken. Wij vertrouwen dan op u om het desbetreffende project succesvol af te ronden. Het is dus niet langer nodig dat er gezocht wordt naar een vacature in Den Haag, word kraanmachinist! Bekijk ook zeker even alle openstaande bouwvacatures. Wie weet spreekt een project u ergens anders ook aan. Wij zijn namelijk nog op zoek naar werkkrachten op volgende locaties in Nederland:

Dumperwagen en VZR auto
gele kraan 2

Word onze volgende kraanmachinist

Wilt u ons contacteren omtrent de vacature van gezochte kraanmachinist in Den Haag? Wacht dan niet langer en neem contact op met ons bedrijf in Hoogvliet door te bellen naar +31(0) 10-2367047 of een e-mail te sturen naar planning@vzrverhuur.nl. Wij helpen u zo snel mogelijk verder en leiden u op tot kraanmachinist die gezocht wordt door bedrijven in Den Haag.

VZR Machinistenverhuur BV