Home > Vacatures GWW

24/7 bereikbaar

Vakkundig op gebied van op- en overslag, recycling en gww

Snelle werving van personeel

Heeft u vacatures openstaan in de grond-, weg-, en waterbouw (GWW)? Of bent u zelf op zoek naar een baan in een van deze sectoren? Wij zorgen niet alleen dat u voor uw project geschikt personeel vindt, maar wij helpen ook mensen die op zoek zijn naar een baan! Ons bedrijf beschikt over gediplomeerde mensen die op elk moment inzetbaar zijn.

Onze openstaande vacatures in de GWW

Bij VZR Machinistenverhuur in Hoogvliet, in de omgeving van Rotterdam, hebben wij regelmatig vacatures openstaan in de GWW. Deze vindt u eenvoudig terug in ons vacatureoverzicht. Met regelmaat zoeken wij kraan- en shovelmachinisten, algemeen medewerkers en bijvoorbeeld dumperchauffeurs.

Dumperwagen en VZR auto
gele kraan 2

Vind geschikt personeel voor uw onderneming

Heeft u personeel nodig ter aanvulling van uw team, heeft u onverhoopt een enorm tekort of wilt u deskundig personeel om een medewerker die op vakantie is te vervangen? Laat ons weten welke vacatures u in de GWW-sector heeft openstaan en wij gaan direct voor u op zoek. Wij beschikken over een groot aantal professionele machinisten en medewerkers, waardoor wij u vrijwel direct de juiste mensen kunnen leveren.

Reken op ons als uw HR-dienstverlener

Gaat u met ons bedrijf in Hoogvliet, nabij Rotterdam, in zee, dan heeft u een ideale samenwerkingspartner gevonden die voldoet aan alle eisen voor het toetsen en beoordelen van organisaties die arbeidskrachten beschikbaar stellen. Wij zetten arbeidskrachten in die gerecht zijn om in Nederland te werken en over de juiste documenten beschikken. Denk bijvoorbeeld aan een kraanmachinist in Rijswijk. Zoekt u werk of heeft u personeel nodig voor uw organisatie? Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen door al onze vacatures in GWW te bekijken en neem telefonisch contact met ons op via +31(0) 10-2367047 of stuur een e-mail naar planning@vzrverhuur.nl.

Graafmachine
VZR Machinistenverhuur BV