Home > Vacature shovelmachinist Rijswijk

24/7 bereikbaar

Werknemers voor korte en lange periodes

Gediplomeerde werkkrachten

Solliciteer voor de openstaande vacature van shovelmachinist in Rijswijk! Ons bedrijf in Hoogvliet, bij Rotterdam gaat altijd op zoek naar gedreven personeel. VZR Machinistenverhuur is altijd op zoek naar flexibel personeel, die bedrijven kunnen inzetten voor zowel lange periodes als kortere periodes. Hieronder valt natuurlijk ook een shovelmachinist die gezocht wordt in een bedrijf in Rijswijk of ergens anders in Nederland. Wij zoeken professionele medewerkers met verstand van zaken die op perfecte wijze de vacature van shovelmachinist in Rijswijk kunnen vullen.

Solliciteer voor de vacature van shovelmachinist

Moet er voor een project is Rijswijk dringend gezocht worden naar een shovelmachinist? Dan zoeken wij medewerkers om deze tijdelijke vacature van shovelmachinist in heel Nederland en dus ook in Rijswijk te vullen. Daarom zijn wij dan ook op zoek naar een ruim aantal machinisten die klaar staan op deze job op zich te nemen. De shovelmachinisten die door ons gezocht wordt voor de vacature in Rijswijk beschikken over voldoende ervaring, de nodige diploma’s, certificaten en de volgende eigenschappen:

  • Minstens vier jaar inhoudelijke werkervaring
  • Enthousiaste en gemotiveerde attitude
  • Zelfstandig kunnen werken
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal
  • Bezit van eigen vervoer is een extra voordeel

Dankzij onze dienst, hoeven andere bedrijven niet langer tijd te steken in het zoeken naar een shovelmachinist of ander gepast personeel. Wij leveren met zekerheid dé shovelmachinist waar een bedrijf naar gezocht heeft voor een project in Rijswijk. Ook voor andere locaties zijn wij op zoek naar een shovelmachinist. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een shovelmachinist in Zoetermeer of ergens anders in Nederland.

Dumperwagen en VZR auto
gele kraan 2

Wat biedt ons bedrijf nog meer?

Wordt er naast een shovelmachinist ook nog gezocht naar een dumperchauffeur in een bedrijf in Rijswijk? Dan kunnen zij ook beroep doen op ons bedrijf. Wij vullen verschillende vacatures, van shovelmachinisten in Rijswijk tot kraanmachinisten in Delft. Als een bedrijf ons inschakelt, zijn ze er zeker van dat ze samenwerken met echte professionals.

Contacteer ons bedrijf en solliciteer direct

Als u deze vacature van shovelmachinist wilt vullen, contacteer dan onze firma vandaag nog en stuur al uw belangrijke informatie door. U kunt ons bereiken via het nummer +31(0) 10-2367047. Voor u het weet wordt u de shovelmachinist die gezocht wordt door diverse bedrijven in Nederland.

Graafmachine
VZR Machinistenverhuur BV