Home > Vacature kraanmachinist Zoetermeer

24/7 bereikbaar

Werknemers voor korte en lange periodes

Gediplomeerde werkkrachten

Bent u dé perfecte werkkracht om de vacature van kraanmachinist in Zoetermeer te vullen? Dan helpen we u bij VZR Machinistenverhuur in Hoogvliet graag verder aan een job als kraanmachinist die gezocht wordt door verschillende bedrijven in Zoetermeer. Ons bedrijf selecteert enkel gediplomeerde en professionele arbeidskrachten die met veel plezier aan het werk gaan.

Word de nieuwe medewerker voor de vacature van kraanmachinist

De vacature van kraanmachinist is overal moeilijk te vullen. Daarom is ons bedrijf volop op zoek naar perfecte kraanmachinist die gezocht wordt voor projecten in Zoetermeer. Dit voor zowel korte als lange termijn. Wilt u weten of u geschikt bent voor deze vacature? Hieronder ziet u de vaardigheden waarover u moet beschikken:

  • Minimaal vier jaar relevante werkervaring
  • Enthousiaste en gemotiveerde instelling
  • Goed zelfstandig kunnen werken
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Bezit van eigen vervoer is een pré

Herkent u zich in de vaardigheden? Dan bent u misschien wel de kraanmachinist die al lange tijd gezocht wordt voor projecten in Zoetermeer. Ook voor projecten buiten Zoetermeer zoeken wij getalenteerde grondwerkmachinisten die staan te springen om aan het werk te gaan. Wij zoeken onder andere handige dumperchauffeurs. Maar ook voor de functie van bulldozer machinist, kunt u ons contacteren. Wacht daarom niet langer en bekijk welke vacatures openstaan.

Dumperwagen en VZR auto
gele kraan 2

Neem contact met ons op als u de werknemer bent die we zoeken

Ons bedrijf helpt u met veel plezier verder als u een baan zoekt. Wij gaan voor u aan de slag en beloven u dat u tal van projecten tot een goed einde zult brengen. Dankzij uw hulp moet er in elk bedrijf in Zoetermeer niet langer gezocht worden naar een nieuwe kraanmachinist. Bel naar het nummer +31(0) 10-2367047 als u de gezochte kraanmachinist bent voor de vacature in Zoetermeer.

VZR Machinistenverhuur BV