Home > Vacature kraanmachinist Zoetermeer

24/7 bereikbaar

Vakkundig op gebied van op- en overslag, recycling en gww

Snelle werving van personeel

Bent u met dé perfecte werkkracht om de vacature van kraanmachinist in Zoetermeer te vullen? Dan helpen we u bij VZR Machinistenverhuur in Hoogvliet, graag verder aan een job als kraanmachinist die gezocht wordt door verschillende bedrijven in Zoetermeer. Ons bedrijf nabij Rotterdam selecteert enkel gediplomeerde en professionele arbeidskrachten die u met veel aan het werk gaan.

Word de nieuwe medewerker voor de vacature van kraanmachinist in Zoetermeer

De vacature van kraanmachinist is overal moeilijk te vullen en dus ook in Zoetermeer. Daarom is ons bedrijf volop op zoek naar perfecte kraanmachinist die gezocht wordt voor projecten in Zoetermeer. Dit voor zowel korte als lange termijn. Beschikt u over volgende vaardigheden?

  • Minimaal vier jaar relevante werkervaring
  • Enthousiaste en gemotiveerde instelling
  • Goed zelfstandig kunnen werken
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Bezit van eigen vervoer is een pré

Dan bent u misschien wel de kraanmachinist die al lange tijd gezocht wordt voor projecten in Zoetermeer. Ook voor projecten buiten Zoetermeer zoeken wij getalenteerde grondwerkmachinisten die staan te springen om aan het werk te gaan. Wij zoeken onder andere handige dumperchauffeurs. Maar ook voor kde functie van bulldozer machinist, kunt u ons contacteren. Wacht daarom niet langer en bekijken welke vacatures wij vullen.

Dumperwagen en VZR auto
gele kraan 2

Ontdek al onze werkkrachten

Stuur alle nodige gegevens naar planning@vzrverhuur.nl of bel even naar het nummer +31(0) 10-2367047 als u de gezochte kraanmachinist bent voor de vacature in Zoetermeer. Ons bedrijf in Hoogvliet, bij Rotterdam helpt u met veel plezier verder. Wij helpen u snel en efficiënt verder en beloven u dat u tal van projecten tot een goed einde zult brengen. Dankzij uw hulp moet er in elk bedrijf in Zoetermeer niet langer gezocht worden naar een nieuwe kraanmachinist.

VZR Machinistenverhuur BV