Home > Vacature kraanmachinist Delft

24/7 bereikbaar

Vakkundig op gebied van op- en overslag, recycling en gww

Snelle werving van personeel

Heeft u interesse in onze openstaande vacature als kraanmachinist in Delft? Dan verwelkomen wij u graag bij VZR Machinistenverhuur in Hoogvliet, bij Rotterdam. Er wordt door diverse partners in Delft ten volle gezocht naar een kraanmachinist voor hun projecten. Als u bij ons komt werken wordt u voor deze projecten ingezet en blijven wij dé ideale partner voor het huren van arbeidskrachten.

Wat biedt onze vacature van kraanmachinist voor uw project in Delft

Als een bedrijf een vacature heeft openstaan voor een project in Delft waar u een kraanmachinist voor zoekt, dan helpt onze firma graag. Wij beschikken over tal van opgeleide machinisten die projecten zonder twijfel in goede banen gaan leiden. Misschien bent u wel de volgende kraanmachinist die gezocht wordt in Delft. Als nieuwe medeweker moet u over volgende zaken beschikken:

  • Minimaal vier jaar relevante werkervaring
  • Enthousiaste en gemotiveerde instelling
  • Goed zelfstandig kunnen werken
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Bezit van eigen vervoer is een pré

Naast een vacature voor een kraanmachinist in Delft, kunt u ook voor projecten op andere ook solliciteren. Zo kunt u ook bij ons ook kraanmachinist ergens anders in Nederland worden. U kunt onder andere een kraanmachinist in omgeving Den Haag worden. Maar wij zoeken ook een kraanmachinist voor Rijswijk. Naast de vacature van kraanmachinist, kunnen bedrijven ook nog andere gezochte medewerkers voor Delft bij ons huren. We hebben onder andere nog professionele dumperchauffeurs. Maar u kunt ook een  geschikte shovelmachinist bij ons vinden.

Dumperwagen en VZR auto
gele kraan 2

Stuur ons uw cv!

Ons bedrijf is verantwoord om dé kraanmachinist te vinden die gezocht wordt door elk bedrijf in Hoogvliet? Misschien ben jij wel de persoon die we zoeken. Neem daarom contact op met ons bedrijf in Hoogvliet en wij contacteren u voor volgende stappen. Wij staan u met plezier te woord via het telefoonnummer +31(0) 10-2367047 of via het e-mailadres planning@vzrverhuur.nl. Door onze flexibele en klantgerichte instelling leveren wij bijna altijd dé gezochte kraanmachinist of andere medewerker projecten in Delft.

VZR Machinistenverhuur BV