Home > Vacature kraanmachinist Delft

24/7 bereikbaar

Werknemers voor korte en lange periodes

Gediplomeerde werkkrachten

Heeft u interesse in onze openstaande vacature als kraanmachinist in Delft? Dan verwelkomen wij u graag bij VZR Machinistenverhuur in Hoogvliet, bij Rotterdam. Er wordt door diverse partners in Delft ten volle gezocht naar een kraanmachinist voor hun projecten. Als u bij ons komt werken, wordt u voor deze projecten ingezet en blijven wij dé ideale partner voor het huren van arbeidskrachten.

Wat biedt onze vacature van kraanmachinist voor uw project

Als een bedrijf een vacature heeft openstaan voor een project waar u een kraanmachinist voor zoekt, dan helpt onze firma graag. Wij beschikken over tal van opgeleide machinisten die projecten zonder twijfel in goede banen gaan leiden. Misschien bent u wel de volgende kraanmachinist die gezocht wordt in Delft. Als nieuwe medeweker moet u over volgende zaken beschikken:

  • Minimaal vier jaar relevante werkervaring
  • Enthousiaste en gemotiveerde instelling
  • Goed zelfstandig kunnen werken
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Bezit van eigen vervoer is een pré

Naast een vacature voor een kraanmachinist in Delft, kunt u ook voor projecten op andere ook solliciteren. Zo kunt u ook bij ons ook kraanmachinist ergens anders in Nederland worden. U kunt onder andere werken als een kraanmachinist in omgeving Den Haag. Maar wij zoeken ook een kraanmachinist voor Rijswijk. Naast de vacature van kraanmachinist, kunnen bedrijven ook nog andere gezochte medewerkers bij ons huren. We hebben onder andere nog professionele dumperchauffeurs. Maar u kunt ook een  geschikte shovelmachinist bij ons vinden.

Dumperwagen en VZR auto
gele kraan 2

Neem contact met ons op als u personeel zoekt

Ons bedrijf is verantwoordelijk om dé kraanmachinist te vinden die gezocht wordt door uw bedrijf. Misschien ben jij wel de persoon die we zoeken. Neem daarom telefonisch contact op met ons bedrijf door ons te bellen op +31(0) 10-2367047. Wij staan u met plezier te woord. Door onze flexibele en klantgerichte instelling leveren wij bijna altijd dé gezochte kraanmachinist of andere medewerker projecten.

VZR Machinistenverhuur BV