Home > Template Pagina

24/7 bereikbaar

Vakkundig op gebied van op- en overslag, recycling en gww

Snelle werving van personeel

Een vacature voor een vakkundige kraanmachinist heeft u snel gevuld wanneer u de samenwerking aangaat met VZR Machinistenverhuur uit Hoogvliet, nabij Rotterdam. Wij gaan voor u aan de slag voor het vinden van een vakkundige machinist om uw vacature te vervullen en dienen daardoor als uw ideale samenwerkingspartner voor het huren van flexibele arbeidskrachten. Zo vinden we snel een geschikte overslagkraan machinist of andere machinist voor uw project!

Een vacature voor een vakkundige kraanmachinist ter aanvulling van het team

VZR Verhuur in Hoogvliet biedt de expertise en knowhow om vakkundig uw wensen op maat in te vullen. VZR Verhuur beschikt over een groot aantal professionele machinisten en medewerkers, waardoor wij u vrijwel direct de juiste mensen kunnen leveren. Op de werkplek gelden steeds strengere veiligheidseisen. Door onze flexibele en klantgerichte instelling komen wij altijd tot een goede oplossing voor uw project.

Dumperwagen en VZR auto
groene kraan 2

Wij helpen mensen aan een uitdagende baan

Niet alleen zorgen wij dat organisaties de juiste medewerkers vinden, maar wij helpen mensen ook aan een uitdagende baan! Heeft u lang gezocht naar een passende vacature als kraanmachinist, maar heeft u de geschikte baan als overslagkraan machinist nog niet gevonden? Ook dan helpen wij u. Wij hebben een actueel overzicht met openstaande vacatures in de GWW, waardoor u wellicht uw droombaan vindt! Zoekt u een baan als machinist, chauffeur of grondwerker? Kijk dan snel in de vacatures die wij open hebben staan en wellicht wordt u binnenkort als kraanmachinist gevraagd.

Ontdek de kracht van ons bedrijf

Zoekt u een kraanmachinist voor uw onderneming of een uitdagende vacature als overslagkraan machinist? Dan gaat u de samenwerking met ons aan. Maak zorgeloos gebruik van onze flexibele arbeidskrachten voor zowel een lange als korte termijn. Maak een tekort aan werknemers verleden tijd en vind in ons uw ideale samenwerkingspartner wanneer een kraanmachinist of andere machinist gevraagd is. Bekijk ons vacatureoverzicht of neem telefonisch contact met ons op over de mogelijkheden via +31(0) 10-2367047 en vind die lang gezochte kraanmachinist voor uw team!

Graafmachine