Home > Rupskraan machinist gezocht

24/7 bereikbaar

Vakkundig op gebied van op- en overslag, recycling en gww

Snelle werving van personeel

Wordt er dringend een ervaren en enthousiaste rupskraan machinist gezocht in uw bedrijf, ter versterking van uw team? Of heeft u onverhoopt een tekort aan personeel en kunt u wel wat extra handen gebruiken? VZR Machinistenverhuur in Hoogvliet, nabij Rotterdam, is uw HR-dienstverlener in de industrie en zet uw wensen centraal.

Dringend een ervaren rupskraan machinist gezocht

Voor het flexibel inhuren van personeel zijn wij uw perfecte partner. Wij zijn actief in de recycling, sloopwerken, op- en overslag en grond-, weg- en waterbouw. Daarvoor leveren wij voor iedere toepassing de juiste vakkundige dumperchauffeur. Maar ook een grondwerker of machinist, zoals bulldozer machinist. Ervaren rupskraan machinisten worden veel gezocht in de branche waardoor het lastig is om een juiste kandidaat te vinden. Daar helpen wij u daarom graag bij. Alle arbeidskrachten die wij inzetten zijn ook daadwerkelijk gerechtigd om in Nederland te werken. Daarnaast volden wij aan alle eisen voor het toetsen en beoordelen van organisaties die de desbetreffende arbeidskrachten aan ons beschikbaar stellen.

Dumperwagen en VZR auto
gele kraan 2

Een oplossing op maat voor flexibele personeelsvraagstukken

Wij zijn dé specialist in Hoogvliet op het gebied van flexibele arbeidskrachten. Onze ruime kennis en ervaring van de arbeidsmarkt zetten we graag voor u in om een passende oplossing op uw flexibele vraagstuk te bieden. Bel ons voor de mogelijkheden via +31(0) 10-2367047 of stuur een e-mail naar planning@vzrverhuur.nl en uw gezochte rupskraanmachinist is binnen handbereik! Wij zijn dan ook altijd op zoek naar specialisten in de branche. Bekijk hiervoor ons vacatureoverzicht.

VZR Machinistenverhuur BV