Home > Rupskraan machinist gezocht

24/7 bereikbaar

Werknemers voor korte en lange periodes

Gediplomeerde werkkrachten

Wordt er dringend een ervaren en enthousiaste rupskraan machinist gezocht in uw bedrijf, ter versterking van uw team? Of heeft u onverhoopt een tekort aan personeel en kunt u wel wat extra handen gebruiken? VZR Machinistenverhuur in Hoogvliet, nabij Rotterdam, is uw hr-dienstverlener in de industrie en zet uw wensen centraal.

Dringend een ervaren rupskraan machinist gezocht

Voor het flexibel inhuren van personeel zijn wij uw perfecte partner. Wij zijn actief in de recycling, sloopwerken, op- en overslag en grond-, weg- en waterbouw. Daarvoor leveren wij voor iedere toepassing de juiste vakkundige dumperchauffeur. We leveren ook een grondwerker of machinist, zoals een bulldozer machinist. Ervaren rupskraan machinisten worden veel gezocht in de branche waardoor het lastig is om een juiste kandidaat te vinden. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar specialisten in de branche om onze vacatures te vervullen. We hebben u graag verder door passend personeel te leveren. Alle arbeidskrachten die wij inzetten zijn ook daadwerkelijk gerechtigd om in Nederland te werken. Daarnaast voldoen wij aan alle eisen voor het toetsen en beoordelen van organisaties die de desbetreffende arbeidskrachten aan ons beschikbaar stellen.

Dumperwagen en VZR auto
gele kraan 2

Breid uw team uit met ervaren personeel

Wij zijn dé specialist op het gebied van flexibele arbeidskrachten. Onze ruime kennis en ervaring van de arbeidsmarkt zetten we graag voor u in om een passende oplossing op uw flexibele vraagstuk te bieden. Neem telefonische contact met ons op via +31(0) 10-2367047 wanneer u vakkundig personeel zoekt. Wij hebben uw gezochte rupskraanmachinist binnen handbereik!

VZR Machinistenverhuur BV