Home > Overslag machinist

24/7 bereikbaar

Werknemers voor korte en lange periodes

Gediplomeerde werkkrachten

Wil je graag een uitdagende baan als overslag machinist aangaan? Heb jij een echte passie voor techniek en werk je graag met diverse machines waarbij jij aantoonbare rijervaring hebt? Dan helpen wij je graag een baan als overslag machinist die echt bij jou past! Onze medewerkers helpen je graag aan een baan.

Aan de slag als overslag machinist bij een mooie organisatie

Bij VZR Machinistenverhuur in Hoogvliet, gemeente Rotterdam, helpen wij mensen die graag aan de slag willen in de grond-, weg- en waterbouw aan een passende baan. Denk bijvoorbeeld aan een kraan-, shovel, of bulldozer machinist. We zoeken ook dumperchauffeurs en algemeen medewerkers. Kortom, wij zorgen voor een nieuwe uitdaging voor je! Bekijk hiervoor snel ons vacatureoverzicht . Bekijk onze afgeronde bouwprojecten om te kijken wat ons personeel al gerealiseerd heeft.

Dumperwagen en VZR auto
gele kraan 2

Een vakkundige machinist voor uw organisatie

Wanneer uw organisatie personeel nodig heeft, zoals een kraanmedewerker in regio Zoetermeer en daar graag flexibele arbeidskrachten voor wilt inzetten, biedt het inhuren van personeel uitkomst. Uw wensen staan bij ons centraal en wij horen graag wat voor functie het betreft en voor welk termijn. Dan gaan wij voor u op zoek naar geschikte kandidaten voor het werk.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Zoekt u een overslag machinist of wilt u aan de slag als overslag machinist? In beide gevallen helpen wij u graag verder. Voor vragen staan wij u graag telefonisch te woord via +31(0) 10-2367047. Door onze flexibele en klantgerichte instelling komen wij nagenoeg altijd tot een oplossing op maat voor u.

Graafmachine
VZR Machinistenverhuur BV