Home > Overslag machinist

24/7 bereikbaar

Vakkundig op gebied van op- en overslag, recycling en gww

Snelle werving van personeel

Wil je graag een uitdagende baan als overslag machinist aangaan? Het jij een echte passie voor techniek en werk je graag met diverse machines waarbij jij aantoonbare rijervaring hebt? Dan helpen wij je graag een baan als overslag machinist die echt bij jou past!

Aan de slag als overslag machinist bij een mooie organisatie

Bij VZR Machinistenverhuur in Hoogvliet, gemeente Rotterdam, helpen wij mensen die graag aan de slag willen in de grond-, weg- en waterbouw aan een passende baan. Van kraan-, shovel, en bulldozer machinist tot aan dumperchauffeurs en algemeen medewerkers: wij zorgen voor een nieuwe uitdaging voor je! Bekijk hiervoor snel ons vacatureoverzicht of bekijk onze afgeronde bouwprojecten.

Dumperwagen en VZR auto
gele kraan 2

Vakkundige machinisten voor uw organisatie

Wanneer uw organisatie personeel nodig heeft, zoals een kraanmedewerker in regio Zoetermeer en daar graag flexibele arbeidskrachten voor wilt inzetten, biedt het inhuren van personeel uitkomst. Uw wensen staan bij ons centraal en wij horen graag wat voor functie het betreft en voor welk termijn. Dan gaan wij voor u op zoek naar geschikte kandidaten voor het werk.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Zoekt u een overslag machinist of wilt u aan de slag als overslag machinist? In beide gevallen helpen wij u in Hoogvliet graag verder. Voor vragen staan wij u graag telefonisch te woord via +31(0) 10-2367047. Of u kunt ons ook altijd e-mailen via planning@vzrverhuur.nl. Door onze flexibele en klantgerichte instelling komen wij nagenoeg altijd tot een oplossing op maat voor u.

Graafmachine