Home > Machinisten grondverzet gezocht

24/7 bereikbaar

Vakkundig op gebied van op- en overslag, recycling en gww

Snelle werving van personeel

Worden er machinisten in grondverzet gezocht voor uw onderneming? Wij zorgen ervoor dat u voor de gewenste periode personeel ontvangt ter ondersteuning of uitbreiding van het huidige team. Veel ondernemingen vinden het aantrekkelijker om flexibel personeel in te huren in plaats van in vaste dienst. Daarom verzorgen wij bij VZR Machinistenverhuur in Hoogvliet, nabij Rotterdam, de verhuur van machinisten en chauffeurs wanneer u dat nodig heeft. Zo vindt u altijd die ene machinist die u nodig heeft voor uw project in grondverzet.

Machinisten in grondverzet gezocht voor uw onderneming? Wij leveren!

Wellicht heeft u al enige tijd gezocht naar machinisten in de grondverzet en vindt u het lastig om vakkundig personeel te vinden. Geen paniek, wij zijn hierin gespecialiseerd. Wij zorgen ervoor dat uw personeelszorgen verdwijnen met behulp van onze HR-dienstverlening. De machinisten in grondverzet, zoals grondige dumperchauffeurs waar u wellicht lang naar gezocht heeft, hebben wij voor u hoogstwaarschijnlijk klaarstaan. Wij beschikken namelijk over een groot aantal professionele (zzp-)machinisten en algemeen medewerkers die graag voor u aan de slag gaan. Daarbij zijn wij actief in het verhuren van vakkundige machinisten in verschillende sectoren, namelijk:

  • Recycling
  • Sloopwerken
  • Op- en overslag
  • Grond-, weg- en waterbouw
Dumperwagen en VZR auto
gele kraan 2

Betrouwbare machinisten met de benodigde certificaten

Schakelt u onze verhuur van zzp-machinisten in voor grondverzet, dan is het vanzelfsprekend dat zij in bezit zijn van de juiste VCA-certificaten en de benodigde diploma’s. Hierdoor vindt u altijd een betrouwbare en vakkundige bulldozermachinist of één in een andere sector. Daarnaast regelen wij ook graag meer voor u dan alleen een machinist voor de desbetreffende kraan. De gezochte zzp-machinisten uit onze verhuur kunnen namelijk ook schepen laden en lossen en verrichten eventuele bijkomstige logistieke werkzaamheden. Zo zijn zij veelzijdig inzetbaar in uw organisatie. Daarbij bepaalt u zelf voor welk termijn u een zzp-machinist uit onze verhuur wilt inzetten voor grondverzet. Dit kan zowel voor de korte als lange termijn. Kies eenvoudig uw machinist per dag, week, maand of jaar en voorkom dat u met een tekort aan personeel komt te zitten.

Ontvang een oplossing op maat

Wij hebben een zeer flexibele en klantgerichte instelling waardoor wij altijd tot een goede oplossing komen. De gezochte zzp-machinisten voor uw onderneming in het grondverzet zijn binnen handbereik wanneer u onze verhuur in Hoogvliet inschakelt. Bent u een particulier of zzp-machinist en op zoek naar een uitdagende baan? Ook dan helpen wij u graag verder! Bekijk ons vacatureoverzicht, bel voor meer informatie naar +31(0) 10-2367047 of stuur een e-mail naar planning@vzrverhuur.nl.

Graafmachine
VZR Machinistenverhuur BV