✔ 24/7 bereikbaar
✔ Snelle werving van personeel
✔ Vakkundig op gebied van op- en overslag, recycling en gww

Kraanmachinist

Een vakkundige kraanmachinist heeft u snel tot uw beschikking wanneer u de samenwerking aangaat met VZR Machinistenverhuur. Wij gaan voor u aan de slag voor het vinden van een vakkundige machinist om uw vacature te vervullen en dienen daardoor als uw ideale samenwerkingspartner voor het huren van flexibele arbeidskrachten. Zo vinden we snel een geschikte kraanmachinist of andere machinist voor uw project!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Een vakkundige kraanmachinist ter aanvulling van het team

Heeft u momenteel een lastig te vervullen vacature openstaan voor een ervaren kraanmachinist? Heeft u hier zelf al geruime tijd naar gezocht, maar is de geschikte kraanmachinist nog niet gevonden? Met onze HR-dienstverlening helpen wij u snel uit de brand. Bij VZR Machinistenverhuur beschikken wij namelijk over een groot aantal, veel gezochte, professionele kraanmachinisten voor uw vacature. Hierdoor ontvangt u razendsnel nieuw personeel om een zieke medewerker te vervangen of het tekort in uw team op te lossen. Bent u werkzaam binnen de grond-, weg-, en waterbouw (GWW) , overslag, recycling of sloop sector en heeft u een vacature voor een kraanmachinist openstaan? Dan zijn wij u graag van dienst!

Wij helpen mensen aan een uitdagende baan

Niet alleen zorgen wij dat organisaties de juiste medewerkers vinden, maar wij helpen mensen ook aan een uitdagende baan! Heeft u lang gezocht naar een passende vacature als kraanmachinist, maar heeft u de geschikte baan als kraanmachinist nog niet gevonden? Ook dan helpen wij u. Wij hebben een actueel overzicht met openstaande vacatures in de GWW, waardoor u wellicht uw droombaan vindt! Zoekt u een baan als machinist, chauffeurs of grondwerker kijk dan snel in de vacatures die wij open hebben staan.

Ontdek de kracht van ons bedrijf

Zoekt u een kraanmachinist voor uw onderneming of een uitdagende vacature als kraan machinist, dan gaat u de samenwerking met ons aan. Maak zorgeloos gebruik van onze flexibele arbeidskrachten voor zowel een lange als korte termijn. Maak een tekort aan werknemers verleden tijd en vind in ons uw ideale samenwerkingspartner. Bekijk ons vacatureoverzicht of neem telefonisch contact met ons op over de mogelijkheden via +31(0) 10-2367047 en vind die lang gezochte kraanmachinist voor uw team!

Contact planning

VZR Machinistenverhuur BV
Oudelandseweg 7
3194 AR Hoogvliet

T. +31(0)6 487 796 80 Stefan van Oudheusden
T. +31(0)6 398 387 10 Marco Minderhoud

T. +31(0) 10-2367047 Kantoor
E. planning@vzrverhuur.nl
I.  vzrverhuur.nl

vzr kraan